Lainaa puhelimella – hae vippi puhelimella

Vippi puhelimella on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat pienen lainan tilillesi heti etkä halua rynnätä tietokoneelle tekemään lainahakemusta. Tällä sivulla neuvomme kuinka voit saada lainaa puhelimella heti. Nappaa vinkit talteen ja nosta vippi puhelimella vaikka heti.

Älypuhelinten käyttö on yleistynyt valtavasti

Tänä päivänä puhelimella voi tehdä lähes mitä vain. Kiinnostaako puhelintarjous, lentolippujen vertailu tai vaikkapa auton vuokraus? Ei hätää, kaikki tämä ja paljon muuta hoituu millä tahansa kännykällä, oli puhelimesi sitten halpa älypuhelin tai hieman kalliimpi mobiililaite.

Viime vuosikymmenen alussa lainaa oli mahdollista hakea vielä tekstiviestitse. Kuluttajien onneksi tämä ei kuitenkaan ole enää mahdollista, sillä hallitus kielsi niin sanotut pikavipit tekstiviestillä.

Verkossa liikkuessa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Siksi lainantarjoajat edellyttävät asiakkailtaan aina henkilöllisyyden varmentamista ja sopimuksen allekirjoittamista sähköisesti. Prosessi on kuitenkin onneksi todella helppo, joten vippi puhelimella tulee tilille yleensä nopeasti.

Puhelinlaina vai puhelin osamaksulla

Kumpi on parempi vaihtoehto puhelinlaina vai puhelin osamaksulla? Tämä riippuu asiakkaan omista toiveista, mutta laina puhelimella tulee lähes aina osamaksu puhelinta halvemmaksi.

Jos puhelimesi maksaa esimerkiksi 1000 €, maksaa puhelimesi 2 vuoden maksuajalla 1 219,52 € useimmilla osamaksuratkaisuilla. Sen sijaan, jos haet lainaa puhelimelle edullisen lainantarjoajan kautta, voit saada saman kännykän vain 1104 eurolla.

Huomaathan, että lopulliseen lainasummaan vaikuttaa monet eri seikat, kuten lainanhakijan ikä ja tulot.

Voit hakea edullista lainaa uuden puhelimen hankintaan alla olevan linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit myös löytää kaikki puhelimet osamaksulla täältä.

Vippi puhelimella missä tahansa

Lainantarve yllättää yleensä äkillisesti, ja silloin on hyvä, että lainaa puhelimella voi hakea mistä ja milloin tahansa. Saadaksesi vipin puhelimella sinulla on oltava käytössäsi älypuhelin ja toimiva internetyhteys.

Sen lisäksi tarvitset tunnistautumista varten joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, joilla todistat henkilöllisyytesi lainanhakemisen yhteydessä.

Käytännössä lainaa kännykällä haetaan täysin samalla tavalla kuin tietokoneella. Näet alta, miten voit hakea lainaa puhelimella yhteistyökumppaniemme kautta.

Hae vippi puhelimella näillä ohjeilla nopeasti netistä

Ennen lainanhakua varmista, että sinulta löytyy:

Hae lainaa puhelimella – näin helppoa se on

Lainan hakeminen puhelimella on tänä päivänä todella helppoa. Kerromme alla, miten lainahakemuksen tekeminen onnistuu älypuhelimella ja verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

1. Tee lainahakemus

Hae puhelinlainaa siirtymällä lainantarjoajan palveluun ja valitse haluamasi lainasumma. Voit hakea yhteistyökumppaniemme kautta lainaa heti tilille 100-60 000 euron edestä.

Voit valita lainan takaisinmaksuajan on 1–15 vuoden väliltä, ja voit valita itsellesi sopivan maksuajan. Näet sitten kännykkäsi näytöstä, kuinka suuria hakemasi lainan kuukausittaiset maksuerät ovat.

2. Syötä vaaditut tiedot hakemukseen

Hakiessasi lainaa kännykällä, tulee sinun täyttää lainahakemuksessa pyydetyt henkilötiedot. Huomaathan, että sinun on syötettävä tilinumerosi IBAN-muodossa.

3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Hakiessasi lainaa puhelimella sinun on tunnistauduttava, jotta lainaprosessi voi edetä. Valitse tässä vaiheessa pankkisi ja suorita tunnistautuminen pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Valitse tunnistuksen yhteydessä ensin oma pankkisi ja seuraa sen jälkeen palvelun ohjeita. Mobiilivarmenne on listalla viimeinen vaihtoehto. 

4. Hyväksy luottotietojen tarkistaminen

Kaikkien lainahakemusten kohdalla, myös hakiessasi lainaa kännykällä, sinun luottotietosi varmennetaan. Tarkoituksena on varmistaa, että et ajaudu lainan nostamisen seurauksena maksuvaikeuksiin ja vältyt ylivelkaantumiselta.

Vaikka vippi puhelimella on helposti saatavilla, on tärkeää muistaa, että laina pitää aina maksaa takaisin. Lainantarjoajat haluavat näin varmistua siitä, että et ajaudu taloudellisiin vaikeuksiin.

5. Lainapäätöksen saaminen

Kun kaikki vaiheet on suoritettu onnistuneesti, hakemus siirtyy käsiteltäväksi ja päätös lainasta tulee yleensä noin 15 minuutin sisällä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi jopa minuuteissa, jonka jälkeen pääset tekemään mahdollisia hankintoja välittömästi.

Yhteenveto lainoista

Vielä joitain vuosia sitten Suomessa pystyi saamaan lainaa tekstiviestillä. Kuluttajien onneksi pikavipit tekstiviestillä ovat jääneet historiaan, ja tilalle ovat tulleet selkeämmin hinnoitellut ja turvallisemmat lainat.

Pikavipit tekstiviestillä olivat erittäin kalliita lainoja, joiden takia monet ihmiset ylivelkaantuivat ja ajautuivat pahaan velkakierteeseen. 

Tänä päivänä lainaa kännykällä saa vain vahvan tunnistautumisen kautta, eivätkä kuluttajat voi enää nostaa kalliita pikavippejä tekstiviestitse.

Jos sinulla on kysyttävää lainahakemuksen tekemisestä, Omalaina.fi voi auttaa sen tekemisessä. Yhteistyökumppanimme auttaa mielellään lainan hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Voit hakea lainaa puhelimella myös suoraan alla olevan linkin kautta.

Katso myös lainasovellukset puhelimeesi.

DMCA.com Protection Status