Parhaat älypuhelimet - mikä on paras puhelin 2022?

Älypuhelinmarkkinat ovat nousukiidossa ja uusia puhelimia saapuu markkinoille tasaisessa tahdissa. Uudet puhelimet siirtyvät hintakategorian yläpäähän ja vanhemmat mallit putoavat halvempaan hintaluokkaan. Paras puhelin vuonna 2022 voi olla siis haastava löytää: pitäisikö valita uusin malli vai edullisempi viime vuoden malli?

Säästä 200€!

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max
Super halpa!

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12
Säästä 200€!

iPhone 12

iPhone 11 Pro 64GB / Gold
Säästä 200€!

iPhone 11 Pro

iPhone 11
Super halpa!

iPhone 11

iPhone XS Max
Super halpa!

iPhone XS Max

Super halpa!

iPhone 8

iPhone SE
Säästä 200€!

iPhone SE

Samsung Galaxy S10e
Säästä 200€!

Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S20 FE
Super halpa!

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy A52
Säästä 200€!
Samsung Galaxy A52
Samsung Galaxy S21 Plus
Super halpa!

Samsung Galaxy S21 Plus 5G

OnePlus 9 Pro 5G
Super halpa!

OnePlus 9 Pro 5G

OnePlus Nord 2 5G
Super halpa!

OnePlus Nord 2 5G

OnePlus Nord 2 5G
Super halpa!

OnePlus Nord 2 5G

OnePlus 8 Pro 5G
Super halpa!

OnePlus 8 Pro 5G

Paras halpa älypuhelin käytettynä tai osamaksulla

Halpa älypuhelin löytyy helpoiten netistä. Kun uusi puhelin ostetaan fyysisestä liikkeestä, hintaan lisätään aina tilojen vuokra ja henkilöstön palkat. Netistä on mahdollista löytää hyvä älypuhelin tarjous, kun hinnat on mahdollista pitää alhaisena. Lisäksi verkon kautta on mahdollista ostaa todella halpoja käytettyjä puhelimia ja nämä puhelimet voi ostaa osamaksulla halutessasi.

Ensimmäinen askel uuden puhelimen hankinnassa on miettiä, mitkä ominaisuudet puhelimessa ovat itselle tärkeitä. Jos tarkoituksena on hankkia halpa älypuhelin, jonka perustoiminnot ovat kunnossa, puhelimelle ei tulisi asettaa samanlaisia kriteereitä kuin silloin, kun etsitään esimerkiksi huippuhyvällä kameralla varustettua puhelinta.

Siksi on tärkeää miettiä ensin, minkä verran puhelimesta on itse valmis maksamaan. Hintaluokka nimittäin määrittelee pitkälti sen, mitä puhelimelta voi odottaa. Hinta ei kuitenkaan aina kulje käsi kädessä laadun kanssa ja tässä vaiheessa älypuhelin tarjous tuleekin kuvaan mukaan. Tarjoukset hyödyntämällä voit löytää edullisen älypuhelimen, jonka perustoiminnot ovat kunnossa.

Esimerkiksi monet Samsung puhelimet ovat saaneet kiitosta hyvästä hinta-laatu-suhteesta. Niissä on usein hyvät toiminnot eikä hintakaan huimaa päätä. Android puhelimet voivat myös löytyä alennuksesta ja tarjouksilla varustettuna, joten voit saada parhaat älypuhelimet halvalla.

Ostajan ei myöskään kannata sivuuttaa edellisen vuoden malleja vain siksi, että uusi malli on jo saapunut markkinoille. Edellisen vuoden älypuhelin voi nimittäin olla saatavilla edullisemmalla summalla kuin uusin versio. Voit saada hyvän puhelimen ilman, että maksat siitä mansikoita.

Mitä huomioida älypuhelimen valinnassa?

Parhaan älypuhelimen valitseminen voi olla vaikeaa, sillä vaihtoehtoja on monia. Selkeitä ohjenuoria noudattamalla voit kuitenkin löytää hyvän puhelimen, joka ei saa lompakkoasi kyynelehtimään. Puhelinta valitessa kannattaa ensin miettiä aikooko puhelinta käyttää esimerkiksi mobiilipelien pelaamiseen.

Kiinnitä puhelinta ostaessa huomiota ainakin seuraaviin asioihin:

Kun olet miettinyt läpi kaikki tärkeimmät speksit ja ominaisuudet, on aika lähteä vertailemaan puhelimia ja valita paras älypuhelin tarjous. Sama puhelin samoilla ominaisuuksilla voi nimittäin joskus löytyä eri hintaluokasta riippuen siitä, mistä sen ostaa.

Vertaa parhaat kännykät ja liittymätarjoukset

Matkapuhelimet kannattaa hankkia netistä, jos tarkoituksena on hyödyntää puhelin tarjoukset ja ostaa mahdollisimman edullinen älypuhelin. Netissä on yleensä saatavilla suurempia tarjouksia ja puhelinten vertaileminen on helpompaa netin kautta. Meidän sivuillamme on listattu parhaat puhelintarjoukset, jotta ostajat voivat vertailla puhelimia ja puhelinliittymä tarjouksia yhdellä sivulla. Vain vertailemalla eri tarjouksia on sinun mahdollista löytää paras puhelin 2022.

DMCA.com Protection Status