DNA liittymät ja tarjoukset 2022

DNA:n historia on alkanut jo yli satavuotta sitten. Monien eri yrityskauppojen ja fuusioiden jälkeen DNA:ksi päätynyt, kasvua tasaisesti kerännyt operaattori on onnistunut rakentamaan simppelistä brändistään pidetyn nuorekkaan, rennon ja energisen brändin.

Voit vertailla DNA operaattorin tarjouksia alla ja kilpailuttaa kaikki puhelinliittymät.

Kaikki DNA puhelinliittymät

DNA operaattori – onko se hyvä liittymäntarjoaja?

DNA puhelinliittymät vertailussa

DNA:n kohderyhmää ovat nuoret, aktiiviset ja rentoa elämäntapaa edustavat ihmiset, jotka arvostavat edullisia ja toimivia liittymiä. DNA on kilpailijoidensa tavoin rakentanut nopeaa 5G-verkkoa kiihtyvällä tahdilla ja parantanut sen kattavuutta huimasti, yhdeksi Suomen kattavimmista.

DNA:n vahvuuksia ovat monikanavaisuus ja palvelutarjonnan monipuolisuus. DNA:lla onkin myymälöitä ja myyntipisteitä muita operaattoreita enemmän. Myyntipalveluun soittaminen on maksutonta ja osaava asiakaspalvelu auttaa löytämään sinulle sopivimmat palvelut ja liittymät.

Liittymiä DNA tarjoaa niin puhelimille, kuin muille erilaisille älylaitteille. Helppokäyttöisiä ja edullisia liittymiä on tarjolla niin älykelloille, kuin tableteille ja mokkuloille. Kaiken lisäksi eri liittymien keskittäminen samalle operaattorille tuo alennuksia liittymien kuukausimaksuissa.

DNA tarjoaa myös oman DNA TV-tallennuspalvelun, johon on mahdollista tallentaa TV-lähetyksenä tulevia ohjelmia ja katsella niitä jälkikäteen. TV-palvelun kautta on myös mahdollista vuokrata elokuvia ja sarjoja, sekä suoratoistopalveluita.

DNA:n valikoimiin kuuluvat myös huippunopeat laajakaistapalvelut. DNA:n kattava ja nopea runkoverkko on mahdollistanut nopeat valokuituyhteydet niin kaupunkeihin, kuin taajamiin ja maaseudulle. DNA on myös monen taloyhtiön luotettu kumppani laadukkaalla ja toimintavarmalla taloyhtiönetillä.

DNA:n kattavaan verkkoon on saatavilla edullisia, laitteille tarkoitettuja nettiyhteyksiä, joiden avulla esimerkiksi kesämökin valvonta onnistuu helposti etänä. Murtohälyttimet, kosteusanturit ja valvontakamerat saa helposti toimimaan DNA:n palveluiden avulla.

DNA puhelinliittymät, huippunopeasti ja edullisesti

DNA on pitänyt kiinni brändistään ja tarjonnut aina liittymät DNA nimellä. Se onkin auttanut DNA:ta pitämään laadukasta brändiä yllä, kasvattaen tunnettuutta ja markkinaosuutta tasaisella tahdilla. DNA panostaa rajattomiin ja laadukkaisiin, halpa liittymiin, joita on tarjolla useilla eri nopeuksilla.

5G-liittymät ovat DNA:n tarjonnan keskiössä ja niitä saakin useilla eri nopeuksilla. Luotettavat 5G-liittymät tarjoavat edullisesti pääsyn DNA:n laajaan 5G-verkkoon ja mahdollistavat niin sujuvan netissä surffaamisen, työskentelyn, kuin suoratoistopalveluiden katsomisen.

5G-liittymien lisäksi löytyy myös muita vaihtoehtoja liittymäänsä hieman vähemmän käyttäville. DNA liittymät ovat muutamaa vaihtoehtoa lukuun ottamatta täysin rajattomia, sisältäen siis puhelut, tekstarit ja rajattoman netinkäytön niin Kotimaassa, Pohjolassa, kuin Baltiassa. Kaikki liittymät sisältävät EU-Dataa, jonka määrä riippuu liittymän maksiminopeudesta.

DNA liittymä lapselle tai vähäiseen käyttöön

DNA Jämpti liittymä sisältää 1Mb/s nopeudella toimivan, rajattoman nettiyhteyden, joka toimii samaan hintaan myös Pohjolassa ja Baltiassa. Puheluista ja viesteistä maksetaan käytön mukaan 0,07€/min/kpl. Liittymä sisältää EU-Dataa 9Gt/kk. Liittymä on hyvä valinta esimerkiksi lapselle tai muuten vähän puhelintaan käyttävälle. Liittymän avausmaksu on 6,90€.

DNA Rajaton 4G 10M-liittymä puolestaan tarjoaa nimensä mukaisesti rajatonta käyttöä. Liittymään sisältyvät viestit, puhelut ja mobiilidatan käyttö 10Mb/s nopeudella niin Kotimaassa, kuin Pohjolassa ja Baltiassa. Tarjouksessa 24,99€/kk (Norm 26,90€/kk) hintainen liittymä on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset netillisen liittymän, mutta datavaatimuksesi ovat vähäiset. Liittymä sisältää EU-Dataa 18Gt/kk. Liittymän avausmaksu on 6,90€.

DNA:n huippunopeat 5G-Liittymät

5G-liittymiä on DNA:n valikoimissa kolmella eri nopeudella. Liittymiin kuuluu rajaton määrä dataa, sekä puheluita ja tekstiviestejä Kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. 5G-liittymien asiakkaana olet myös oikeutettu DNA:n alennuksiin ja etuihin.

DNA Rajaton 5G-liittymät eroavat toisistaan maksiminopeuden, lisäksi vain käytettävissä olevan EU-Datan määrässä.

 • DNA Rajaton 5G 200M on tällä hetkellä tarjouksessa 29,99€/kk (Normaalihinta 33,90€/kk) + avausmaksu 6,90€. Maksiminopeus 200Mb/s. Sisältää EU-Dataa 22Gt/kk.
 • DNA Rajaton 5G 400M on tällä hetkellä tarjouksessa 31,99€/kk (Normaalihinta 36,90€/kk) + avausmaksu 6,90€. Maksiminopeus 400Mb/s. Sisältää EU-Dataa 24Gt/kk.
 • DNA Rajaton 5G 1000M hinta on 49,90€/kk + avausmaksu 6,90€. Maksiminopeus hurjat 1000Mb/s. Sisältää EU-Dataa 33Gt/kk.

Oma DNA, DNA Tunnus ja asiakaspalvelu

Oma DNA on asiakasportaali, jonne kirjaudutaan DNA Tunnuksella. DNA Tunnuksen saat luotua helposti asiakkuuden alkaessa. Kirjautumalla näet Oma DNA-palvelussa kätevästi omat liittymäsi ja mahdolliset DNA:lta ostamasi laitteet.

Oma DNA:n kautta voit hankkia liittymiisi lisäpalveluita tai ostaa uusia liittymiä ja selata DNA:n liittymätarjouksia. Oma DNA:n kautta voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja saada vastauksia ja apua mahdolliseen kysymykseen tai ongelmaan.

Oma DNA löytyy myös sovelluksena, jonka kautta pääsee helposti selailemaan omia palveluita, sekä laskuja ja tarvittaessa ottamaan asiakaspalveluun yhteyttä. Jos sovelluksen ilmoitusviestit otetaan käyttöön, näkyy heti ilmoitus asiakaspalvelun vastatessa.

DNA on pyrkinyt pitämään palvelunsa simppelinä ja yksinkertaisena. Kaikki tiedot ovat kätevästi saatavilla, sekä halutessaan myös helposti muutettavissa. Lisäpalveluita voi siis helposti hankkia itsepalveluna, tai asiakaspalvelun avulla.

DNA:n muut lisäpalvelut

DNA on monipuolinen ja nuorekas operaattori ja tarjoaakin varsinkin nuoria kiinnostavia lisäpalveluita. Isoksi operaattoriksi kasvaneella on nykyään paljon tarjontaa mobiililiittymien lisäksi.

DNA:n tarjontaan kuuluu mm:

 • DNA TV-tallennuspalvelu TV-ohjelmien ja elokuvien katsomiseeen
 • DNA Multi-SIM-palvelu liittymän jakamiseen useaan laitteeseen
 • DNA Turvapaketti tietoturvasta huolehtimiseksi
 • DNA TV Hubi-lisälaite, jolla Televisiosta saa laajan viihdekeskuksen
 • Kattava valikoima puhelimia, tabletteja, älykelloja ja muita laitteita
 • Kattava valikoima pelaamiseen tarkoitettuja laitteita
 • Mobiilivarmenne
 • Laajakaistapalvelut
 • Tietoturvapalvelut
 • PrePaid-liittymät ja puhelinliittymät ilman kuukausimaksua
 • Yrityspalvelut ja liittymät

DNA tarjoaa siis laajan kattauksen erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla asiakkuuden keskittäminen operaattorille on varsin helppoa. Tuotteita ja palveluita on yksinkertaista ostaa niin DNA:n verkkokaupasta, kuin myymälöistä ja myyntipisteistä.

DNA tarjoaa muiden operaattoreiden tapaan mahdollisuuden maksaa ostoksia jopa 3 vuoden maksuajalla, kokonaan korottomasti ja kuluttomasti. DNA:lta saatkin siis varsin helposti sekä laitteet, että niihin edulliset liittymät.

Yhteenveto

DNA:n liittymät ovat sopivia varsinkin nuorille, sekä rennosta ja huolettomasta elämästä nauttiville. DNA tarjoaa monia lisäpalveluita, joiden joukosta varmasti jokainen löytää omansa. DNA on brändinä monikanavainen ja avulias, yrittäen saada asiakkaan mahdollisimman tyytyväiseksi.

Kattava, nopea ja monipuolinen verkko tavoittaa suurimman osan suomalaisista, sekä supernopea 5G-verkko on jo suurimpien kaupunkien lisäksi laajentunut kovaa vauhtia kattaakseen pienempiä paikkakuntia. Vauhdista ja viiveettömästä yhteydestä onkin hyötyä myös etätyöskentelyssä, sekä videolähetyksiä paljon katsoville.

Erilaiset lisä-, ja viihdepalvelut voivat olla mieluisia ja ne kannattaa selata lävitse valintaa miettiessä. DNA tarjoaa liittymäasiakkailleen alennuksia viihdepalveluista, sekä laitteista ja keskittäminen voikin tuoda paljon säästöä. DNA:n valikoimista löydät varmasti haluamasi laitteet ja liittymät lisäpalveluineen, varsin edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset DNA liittymistä

Mikä DNA:n liittymä on halvin?

Halvin DNA:n liittymä riippuu siitä, mitä liittymältäsi tarvitset. Voit tutustua sivustollamme kaikkiin DNA liittymiin. Meidän sivuiltamme löydät helposti tarvittavat liittymien tiedot fiksun valinnan tekemiseen.

Kuinka nopeaa liittymän vaihto on?

Uuden liittymän tilaaminen vie aikaa vain muutaman minuutin. Vanha liittymäsi irtisanotaan DNA:n toimesta automaattisesti, kun tilaat uuden liittymän.

Kannattaako valita DNA puhelinliittymä?

DNA operaattorin kuuluvuus on yksi Suomen kattavimmista ja sen tarjonnasta löytyy netti- ja pelkkiä puheliittymiä. DNA 4G-verkon alueella asuu jopa 99 % suomalaisista.

Miten valitsen parhaan DNA liittymän?

Kun kiikarissasi on uusi puhelinliittymä, kannattaa ensin tarkastaa edellisessä puhelinlaskussa näkyvät puheminuutit, tekstiviestit ja netin käyttö. Jos et ole juuri käyttänyt dataa, voi pelkkä netitön liittymä riittää.

DMCA.com Protection Status