Liittymävertailu 2022 - Vertaa kaikki puhelinliittymät

Onko suunnitelmissasi avata uusi liittymä? Vai oletko kenties halukas vaihtamassa nykyisen numerosi toiselle operaattorille? Siinä tapauksessa olet tullut juuri oikeaan paikkaan, sillä autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavan liittymän, edullisesti.

Avullamme liittymien ominaisuuksien vertailu käy helposti, sillä voit valita, kuinka paljon tarvitset viestejä ja puheluita vai haluatko niitä aivan rajattomasti? Voit myös helposti valita millä nopeudella haluat liittymäsi netin toimivan ja, haluatko rajattomasti mobiilidataa. Aloita siis liittymävertailu kauttamme ja löydä superedullinen puhelinliittymä, joka sopii sinulle!

Vertaa liittymiä (Päivitetty 2022)

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "eemitir13"

Kaikkien teleoperaattoreiden GSM-liittymät vertailussa

Liittymävertailussa on mukana kaikki suosituimmat suomalaiset puhelinoperaattorit ja niiden yleisimmät liittymät. Tarjoamme siis varsin kattavan valikoiman liittymävaihtoehtoja alkaen ilman nettiä olevista, käytön mukaan veloitettavista, aina täysin rajattomiin, supernopeisiin 5G-liittymiin asti.

Vertailussa ovat mukana niin DNA:n, Elisan, Moin, kuin Telian liittymät. Tarjoamme yli 10 erilaista liittymävaihtoehtoa, joista varmasti löydät etsimäsi. Jos taas olet etsimässä pelkkää mobiilidataliittymää esimerkiksi mokkulaan, tai tablettiin löydät sen myös meiltä.

Telia on suosituin puhelinliittymä Suomessa

Telialla on edullisten liittymien lisäetuna tarjolla mm etukoodeja operaattorin omistamaan CMore-palveluun. Uusille Telian liittymän tilaajille CMore TV-palvelun saa maksutta käyttöönsä 3 kuukaudeksi (Edun arvo 26,85€) ja 5G-liittymän ottavalle tai vanhan liittymän 5G:ksi päivittävälle 12 kuukauden ajaksi. Edun arvo on hyvin suuri, 107,40€ ja se on hyvä kilpailuvaltti muihin liittymiin vertailtaessa.

Rajattomissa liittymissä on Telialla tarjolla monenlaisia vaihtoehtoja. Alkaen aina hyvin hitaasta 22,90€/kk maksavasta, 0,5Mb/s yhteydestä aina supernopeaan, 44,99€/kk maksavaan 1000Mb/s 5G-liittymään. Rajattomiin liittymiin sisältyvät rajattoman nettiyhteyden lisäksi myös rajattomat puhelut ja viestit niin kotimaassa, kuin Pohjolassa ja Baltiassa. Telian liittymien avausmaksu on 6,90€.

Löydät alta muiden suomalaisten operaattoreiden liittymätarjoukset.

Moi liittymät

Operaattoreista uusin, Moi Mobiili on hyvin tuore operaattori Suomessa. Moi on valloittanut markkinoita tarjoamalla edullisia liittymiä, joiden hinta määräytyy kuukausimaksun päälle tulevista palveluista, kuten puheluista ja lisädatasta. Operaattori antaakin asiakkaalle hyvin paljon valtaa valita, mitä puhelinliittymältään haluaa.

Markkinoiden liittymistä kenties erilaisin on Moi Potti-liittymä. 9 euron kuukausimaksulla asiakas saa käyttöönsä 6Gt mobiilidataa. Tarvittaessa lisädataa saa ostettua käyttöönsä 1,5€/Gt hinnalla Liittymässä kuitenkin on automaattinen hintaleikkuri, jonka ansiosta lisädata maksaa korkeintaan 15€/kk. Kun 15 euron hintakatto täytyy, voi tämän jälkeen käyttää dataa rajattomasti, joten huolta yllättävästä lisälaskusta ei ole.

Moi Potti-liittymää voi laajentaa lisäämällä siihen SIM-kortteja. Jokainen uusi Potti-liittymä tuo kaikkien liittymien kesken käytettäväksi 6Gt lisää mobiilidataa. Jokaisella SIM-kortilla on oma numeronsa, eli esimerkiksi perheen numerot voi koota edullisesti samaan paikkaan.

Puhelut ja viestit Moin liittymissä maksavat 0,055€/min/kpl, mutta maksimissaan 4 euroa kuukaudessa, jonka jälkeen käyttö on rajatonta. Hintakatto on ominaisuutena automaattisesti voimassa sekä puheluiden, viestien, että mobiilidatan osalta, eikä asiakkaan tarvitse sitä erikseen aktivoida.

Mun Moi-palvelun kautta hoidat helposti liittymän asiat mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Mun Moi on käytettävissä sekä selaimella, että omalla sovelluksella. Tilin kautta voi esimerkiksi hallinnoida mobiilidatan käyttöä ja vaihtaa liittymätyyppiä. Moin liittymät eivät ole määräaikaisia.

Elisa Saunalahti liittymät

Ainoa kotimainen operaattori Elisa on onnistuneesti hyödyntänyt kotimaisuutta brändinsä rakentamisessa. Hyvä asiakaspalvelu ja todella kattava palveluvalikoima ovat myös saaneet asiakkailta paljon kiitosta. Elisa tarjoaa laadukkaita liittymiä edullisesti ilman pakollista määräaikaista sopimusta. Elisalla on valikoimissaan myös erityisesti lapsille ja koululaisille suunnattuja liittymiä.

Elisan tämän hetken suosituin liittymä on yksi markkinoiden edullisimmista 5G-liittymistä. Elisa 5G Huoleton 300M tarjoaa rajattomasti puhetta, viestejä ja mobiilidataa 300Mb/s nopeudella 5G-verkossa niin kotimaassa, Pohjolassa, kuin Baltiassa. Liittymän hinta on tarjouksessa 31,99€/kk (Norm 34,99€/kk) +avausmaksu 6,90€ Liittymään kuuluu EU-Dataa 24Gt/kk ja se kerryttää S-Ryhmän Bonusta.

Elisa 5G Huoleton liittymistä on saatavilla myös 600Mb/s ja hurjalla 1000Mb/s nopeudella toimivat vaihtoehdot. Jos siis on halukkuutta lisänopeudelle, sitä löytyy varmasti tarpeeksi. Liittymät ovat rajattomia, määräajattomia ja kerryttävät S-Ryhmän Bonusta.

Vähän puhelintaan käyttävälle löytyy Elisalta Tarkka 1M-liittymä, jossa 12,99€/kk hinnalla saat rajattoman 1Mb/s perusnopeuden käyttöösi. Puhelut, sekä viestit maksavat käytön mukaan 0,069€/kpl/min. Edullinen liittymä onkin hyvä valinta esimerkiksi lapsen ensimmäiseksi puhelinliittymäksi, tai vähän käyttävälle työnumeroksi.

DNA puhelinliittymät

DNA on nuorekkaalla olemuksellaan ja edullisilla liittymillään valloittanut markkinoita ja kasvattanut tasaisesti markkinaosuuttaan. DNA tarjoaakin edullisesti rajattomia liittymiä kattavaan ja nopeaan 5G-verkkoonsa, sekä erilaisia etuja ja alennuksia liittymäasiakkailleen.

Yhtenä markkinoiden edullisimmista 5G-liittymistä DNA rajaton 5G 200M tarjoaa huippunopeassa ja modernissa 5G-verkossa rajattomasti puheluita ja viestejä, sekä ennenkaikkea mobiilidataa Kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa huimalla 200Mb/s nopeudella. Tarjoushinta 29,99€/kk (Norm 33,90€/kk) on voimassa vuoden ja liittymä sisältää EU-Dataa 22Gt. Liittymän avausmaksu on 6,90€.

Lisänopeutta kaipaaville löytyy DNA Rajaton 5G-liittymistä myös 400Mb/s, sekä hurjalla 1000Mb/s nopeudella toimivat vaihtoehdot. Molemmat todellakin ovat rajattomia ja DNA:n asiakkaana saat myös hyvät asiakasedut ja alennukset palveluista, sekä laitteista.

Rajattomista liittymistä DNA:n valikoiman edullisin vaihtoehto on DNA Rajaton 4G 10M. Liittymän 24,99 euron kuukausimaksuun kuuluu rajaton, 10Mb/s nopeudella toimiva nettiyhteys, sekä rajattomat puhelut ja viestit. Liittymä sisältää EU-Dataa 18Gt/kk. Liittymän avausmaksu on 6,90€.

Vertaile ominaisuuksia - kilpailuta liittymät

Liittymää hankkiessa tai päivittäessä on hyvä tarkistaa tarvitsemansa ominaisuudet, kuten nopeus ja viestien, sekä puheluiden määrä. Nämä voi tarkastaa vanhoista puhelinlaskuista, tai esimerkiksi nykyisen operaattorin nettisivuilta. Nykyisin viestejä ja puheluita käytetään harvemmin, sillä älypuhelimien yleistyttyä sovellukset ovat korvanneet ne. Tästä johtuen rajaton internetyhteys on monelle paljon tärkeämpi, kuin mahdollisuus soittaa ja viestitellä rajattomasti.

Pelkkä hinta ei myöskään aina kerro kaikkea. Osa liittymistä sisältää lisäpalveluita, kuten esimerkiksi Mobiilivarmenne kuuluu maksuttomana ominaisuutena Telian liittymiin. Mobiilivarmenteen hinta on muilla operaattoreilla usein noin kaksi euroa kuukaudessa.

Jotta saat halvimman hinnan liittymällesi, ota selvää kaikista tarvitsemistasi ominaisuuksista ja lisäpalveluista ja valitse liittymä sen perusteella. Halvin liittymä ei ole automaattisesti halvin kokonaisuus, jos joudut erikseen maksamaan tarvitsemistasi asioista. Muista myös, että saat parhaimman hinnan vain kilpailuttamalla kaikki puhelinliittymät vertailussamme.

DMCA.com Protection Status