Tietoa meistä

Puhelintarjoukset.fi on suomalainen puhelimien ja liittymien vertailusivusto, joka sai alkunsa vuonna 2022.

Sivustomme tarjonta kasvaa koko ajan. Voit löytää meiltä esimerkiksi käytettyjä puhelimia ja edullisia puhelinliittymä tarjouksia kampanjahinnoilla. Jos et halua kerralla sitoa paljon rahaa puhelimen hankintaan löydät myös älypuhelimet osamaksulla palvelustamme.

Listaamme kaikki kotimaiset palveluntarjoajat sivustollemme ja satunnaisesti myös kansainvälisiä toimijoita.

Pidämme sivustomme ajan tasalla pitääksemme palvelumme mahdollisimman helppokäyttöisenä, selkeänä, ja nopeana. Pyrimme tarjoamaan ensimmäisenä uusimmat tiedot teleoperaattoreista sekä heidän tarjouksistansa.

Tavoitteenamme on olla aina täysin puolueeton ja tarjota ilmaista apua puhelinten ja liittymien vertailemisessa.

Puhelintarjoukset.fi ei myy palvelussa listattuja tuotteita itse, vaan pyrkii näyttämään operaattorien puhelimia ja liittymiä ja muita tuotteita sekä kertomaan kuluttajille parhaista puhelintarjouksista.

Ostotapahtumat tapahtuvat operaattorien nettisivuilla, joilta näet myös kaikkien puhelimien ja liittymien tärkeimmät tiedot, kuten hinnan ja muut tuotetiedot. Voimme saada palkkioita, kun käyttäjämme tekevät ostoksia listaamillamme verkkosivustoilla.

Mitä me teemme?

Suomen puhelinmarkkinoilla on monia suuria ja pieniä toimijoita, kuten esimerkiksi Moi Mobiili, DNA, Telia, ja Elisa Saunalahti. Heidän välisensä kilpailu uusista asiakkaista on todella kovaa.

Kukin operaattori pyrkii saamaan mahdollisimman paljon uusia asiakkaita omille palveluilleen.

Puhelinten ja liittymien valikoima kasvaa jatkuvasti ja operaattorien tuotteita voi ostaa muun muassa verkkokaupoista, kauppakeskuksista ja erilaisilta messuilta.

Jos käyttäjä haluaa vertailla eri operaattoreita ja heidän tarjoamiaan tuotteita, hänen on aiemmin pitänyt käydä jokainen verkkokauppa läpi ja etsiä tuotteita ja palveluita monilta nettisivustoilta.

Perustimme Puhelintarjoukset.fi sivuston vastataksemme tähän tarpeeseen, auttaaksemme kuluttajia säästämään aikaa ja rahaa.

Me emme suosittele käyttäjillemme mitään tiettyjä operaattoreita tai puhelinliittymiä, vaan annamme kuluttajien vertailla eri puhelimia ja liittymiä ilmaisessa palvelussamme.

Palvelumme yhteystiedot:

Puhelintarjoukset.fi

11415 Tallinna

Viro – Estonia

Asiakaspalvelu: info@puhelintarjoukset.fi

DMCA.com Protection Status