Elisa puhelinliittymä 2022 – katso halvin hinta

Elisa on liittymien markkinaosuudella mitattuna Suomen suurin teleoperaattori. 140-vuotias yritys on vuosien ajan rakentanut brändiään ainoana täysin kotimaisena operaattorina.

Valitettavasti Elisalta ei löydy tällä hetkellä puhelinliittymä tarjouksia, mutta voit verrata muiden operaattoreiden liittymiä alla.

Elisa teleoperaattori

Elisa liittymä logo

Elisa panostaa laadukkaaseen asiakaspalveluun, edullisiin liittymiin, sekä nopeaan ja kattavaan verkkoon. Elisan verkko kattaakin lähes koko Suomen, aina Hangosta Utsjoelle asti.

Elisa teleoperaattori on viime vuosien aikana parantanut huimasti verkkonsa kapasiteettia ja rakentanut uutta, huippunopeaa 5G-verkkoaan laajentaen sitä ”Suomen kattavimmaksi”. 5G-liittymien määrä on lisääntynyt huimaa vauhtia ja käytännössä kaikki vähänkään nopeammat liittymät myydään jo 5G-liittyminä.

Elisa tarjoaa kattavien puhelinliittymien lisäksi myös pelkkiä dataliittymiä erilaisia laitteita, kuten tabletteja, mokkuloita ja älykelloja.

Elisalla on mobiililiittymien lisäksi myös kattavat laajakaistapalvelut, erilaisia TV-, ja tallennuspalveluita, sekä yhteistyössä kansainvälisen viihdejätin kanssa toteutettu ”Elisa Viihde Viaplay” suoratoistopalvelu. Lisäksi operaattorilta löytyy kokonaan netitön liittymä.

Elisa tarjoaa myös yrityksille monenlaisia kattavia palveluita yrityksen koosta riippumatta. Yrityspuolen palvelut ovat laajalti saatavilla kaikille yrityksille ympäri Suomen ja ne tarjoavat peruspalveluiden lisäksi myös erilaisia moderneja tekoälypohjaisia palveluita, joiden avulla esimerkiksi huolto-, tai hälytysjärjestelmät voivat toimia ennakoivasti, kuluja säästäen.

Elisa, Huoleton puhelinliittymä

Elisan tarjoamat puhelinliittymät olivat aiemmin Elisa Saunalahti brändin alla. Nykyään Elisa on yhtenäistänyt brändejään ja koonnut kaikki liittymänsä Elisa nimen alle. Vaihtoehtoja liittymien suhteen ei ole kovin montaa, mutta valinta niiden perusteella on helppoa tehdä.

Liittymät ovat yhtä vaihtoehtoa lukuunottamatta kokonaan rajattomia, sisältäen siis puhelut, tekstarit ja netinkäytön rajattomana Pohjolassa ja Baltiassa. Kaikki liittymät sisältävät EU-Dataa, jonka määrä riippuu liittymän maksiminopeudesta.

Perusliittymät pieneen käyttöön

Elisa Tarkka 1M liittymä sisältää 1Mb/s nopeudella toimivan, rajattoman nettiyhteyden, mutta puheluista ja tekstiviesteistä veloitetaan erikseen. Puheluiden ja tekstiviestien hinta 0,069€/min/kpl. Liittymä sisältää EU-Dataa 9Gt/kk.

Liittymä on sopiva valinta esimerkiksi lapsen ensimmäiseksi liittymäksi tai sellaiselle, joka on tarkka maksamastaan hinnasta. Liittymän kuukausimaksu on 12,99€ ja avausmaksu 6,90€.

Kokonaan rajattomat liittymät ovat porrastettu nopeuden mukaan ja neljästä vaihtoehdosta hitain, Huoleton 10M toimii vain 4G-verkossa.

Elisa Huoleton 10M on tällä hetkellä tarjouksessa 24,99€/kk (normaalisti 26,99€/kk) + avausmaksu 6,90€. Liittymä sisältää rajattomasti netinkäyttöä, puheluita, sekä viestejä Kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. Liittymä sisältää EU-Dataa 18Gt/kk.

Huoleton 10M on hyvä ja edullinen liittymä koululaiselle, joka pitää yhteyttä kavereihinsa ja vanhempiinsa sovellusten avulla.

Elisan huippunopeat 5G-Liittymät

5G-liittymissä onkin hieman enemmän valinnanvaraa. Porrastetusti nopeuden mukaan myytävät liittymät sisältävät rajattoman määrän dataa, sekä puheluita ja tekstareita Kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. 5G-liittymät kerryttävät myös S-Ryhmän Bonusta.

Muuten 5G-liittymät eroavat toisistaan vain maksiminopeudeltaan, sekä käytettävissä olevan EU-Datan määrältä.

 • Huoleton 5G 300M on tällä hetkellä tarjouksessa 31,99€/kk (Normaalihinta 34,99€/kk) + avausmaksu 6,90€. Maksiminopeus 300Mb/s. Sisältää EU-Dataa 24Gt/kk.
 • Huoleton 5G 600M on tällä hetkellä tarjouksessa 36,99€/kk (Normaalihinta 39,99€/kk) + avausmaksu 6,90€. Maksiminopeus 600Mb/s. Sisältää EU-Dataa 27Gt/kk.
 • Huoleton 5G 1000M hinta on 49,99€/kk + avausmaksu 6,90€. Maksiminopeus hurjat 1000Mb/s. Sisältää EU-Dataa 33Gt/kk.

OmaElisa ja asiakaspalvelu

OmaElisa on liittymän ominaisuuksien, sekä yleisesti asiakkuuden hallintaan tarkoitettu sähköinen itsepalvelu. OmaElisan kautta käyttäjä voi selata laskujaan, tilata uusia liittymiä, sulkea vanhoja, muuttaa lisäpalveluita, tehdä vikailmoituksia ja nähdä liittymän käytön tietoja.

OmaElisa on maksuton portaali, johon pääsee helposti kirjautumaan Elisan verkkosivujen kautta. OmaElisa on auki 24 tuntia vuorokaudessa ja jos vastausta ei löydy tai ongelmaa ei itse saa ratkaistua, on omien sivujen kautta mahdollista jättää viesti, johon asiakaspalvelu vastaa mahdollisimman pian.

OmaElisan viestien lisäksi asiakaspalvelun chat on avoinna ma-pe 8-21 ja la-su 9-17. Laajat aukioloajat mahdollistavatkin yhteyden ottamisen, kun tarve sitä vaatii.

Kaiken lisäksi Elisalla on olemassa OmaYhteisö niminen foorumi, jossa käyttäjät voivat keskustella ja jättää kommentteja erilaisista tietotekniikkaan ja yhteyksiin liittyvistä asioista. OmaYhteisössä on mukana myös Elisan asiantuntijoita vastaamassa parhaansa mukaan ongelmiin ja auttamassa niiden ratkaisussa.

Elisa OmaGuru-palvelu on loistava lisä perinteisen asiakaspalvelun tueksi. Maksullinen lisäpalvelu auttaa ratkaisemaan kiperiäkin pulmia ja tarjoaa avuksi pitkäaikaista kokemusta tietotekniikan alalta. OmaGuru-palveluun soittaessa voit myös itse valita asiantuntijan, jonka kanssa haluat ongelmaasi ratkaista.

OmaGuru-palvelun sivuilta näet mukana olevat OmaGuru-asiantuntijat, heidän valintatunnuksensa, sekä kuvaukset heidän osaamisalueistaan ja kokemuksestaan. Palvelusta näkee myös vuorossa olevat asiantuntijat ja ketkä heistä ovat parhaillaan varattuina.

Elisa Saunalahti liittymä palvelut

Elisan monipuolisuudesta kertoo lisäpalveluiden laaja skaala. Erilaisia lisäpalveluita on tarjolla laidasta laitaan, kattaen ison osan mahdollisista tarpeistasi. Valikoimiin kuuluvat mm:

 • Elisa Viihde Viaplay niminen suoratoistopalvelu
 • Elisa Kirja niminen ääni-, ja E-kirjapalvelu
 • TV-palvelut
 • Mobiilivarmenne
 • Tietoturvapalvelut
 • Puhelinten, viihde-elektroniikan ja muiden elektronisten laitteiden myynti
 • Laajakaistapalvelut
 • PrePaid-liittymät (eli kuukausimaksuttomat liittymät)
 • Paikannuspalvelut esimerkiksi eläimille ja laitteille

Elisan valikoimiin kuuluu siis monipuolisesti erilaisia tuotteita ja palveluita. Palvelut ja tuotteet ovat helposti ostettavissa niin Elisan verkkokaupasta, kuin myymälöistä, joita on monissa kaupungeissa ja useimmissa ostoskeskuksissa.

Elisan valikoimista löydät aina uusimmat puhelimet, tabletit ja älykellot. Operaattorilta ostaessa saat varmasti liittymiisi sopivat laitteet ja laitteisiisi sopivat liittymät. Elisa tarjoaa asiakkailleen kertamaksun rinnalla myös mahdollisuuden ostaa laitteita jopa kolmen vuoden korottomalla ja kuluttomalla osamaksulla.

Yhteenveto

Elisan liittymät ovat markkinoiden edullisimmasta päästä ja tarjouksessa ollessaan mahdollisesti jopa halvimpia. Halvimmat Elisa liittymät ovatkin todella edullisia, mutta ne takaavat myös toimintavarmuuden ja nopeuden.

Liittymien keskittäminen Elisalle kannattaa, sillä mahdollisten keskittämisalennusten lisäksi usea puhelin-, sekä dataliittymä kerryttää S-Ryhmän Bonusta. Tämä onkin hyvä etu kilpailijoihin verrattuna.

Kattava ja monikanavainen asiakaspalvelu on suuri plussa suuren operaattorin asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseksi. 140-vuotias yritys onkin kerännyt valtavasti kokemusta vuosien varrella muuttuen aina pienestä, paikallisesta lennätinlaitoksesta suureksi, kokonaisvaltaista palvelua tarjoavaksi kansainväliseksi suuryritykseksi.

Nopeat ja modernit yhteydet, kattava 5G-verkko, sekä laaja palveluvalikoima ovatkin Elisan vahvuus. Liittymiä vertailtaessa kannattaakin tarkistaa vanhempia puhelinlaskuja ja valita aiempaan käyttöön pohjautuen itselle sopiva liittymä, mahdollisine lisäpalveluineen. Elisan liittymistä löytyy varmasti sinulle sopiva vaihtoehto. Paras liittymä löytyy kuitenkin vain kilpailuttamalla liittymät meidän sivustolla.

Usein kysytyt kysymykset Elisa liittymistä

Mikä on halvin Elisa liittymä?

Halvin Elisa liittymä riippuu käyttötarkoituksesta. Voit vertailla sivustollamme eri puhelinliittymiä keskenään tai lukea lisää Elisan liittymistä sivuillamme.

Mikä liittymä sopii minulle?

Jos et ole täysin varma siitä, mitä ominaisuuksia tarvitset liittymääsi, tarkista vanhasta puhelinlaskusi erittelystä, kuinka paljon olet käyttänyt dataa, puheaikaa ja tekstiviestejä kuukaudessa. Nämä tiedot auttavat parhaan vaihtoehdon löytämisessä.

Mitä tehdä, jos liittymä ei olekaan sopiva minulle?

Jos et ole tyytyväinen liittymääsi, voit peruuttaa liittymän tilauksesi mahdollisimman nopeasti ja tilata uuden puhelinliittymän toiselta operaattorilta. Puhelinliittymillä on aina vähintään 14 päivän peruutusoikeus.

Miten voin peruuttaa Elisa liittymän?

Puhelinliittymiä ja palveluita koskevat peruutukset voidaan hoitaa asiakaspalvelun kautta.

DMCA.com Protection Status