Puhelinliittymä ilman nettiä

Oletko etsimässä puhelinliittymää ilman nettiä? Olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Jos sinulla ei ole älypuhelinta tai et käytä internetiä puhelimellasi, on sinun turha maksaa siitä. Voit hankkia puhelinliittymän ilman internet yhteyttä.

Onko nykyisessä puhelinliittymässäsi netti? Ei hätää, voit silti hankkia perusliittymän, jossa sellaista ei ole. Palvelumme auttaa sinua vertailemaan tarpeisiisi nähden edullisimman puhelinliittymän.

Jos et vielä ole kilpailuttanut liittymääsi, kannattaa se hoitaa nopeasti pois alta. Kilpailuttamalla liittymän voit säästää vuodessa kymmeniä euroja.

Oman liittymän lisäksi myös mahdolliset perheen muut liittymät kannattaa kilpailuttaa. Voit huomata maksavasi vuodessa satoja euroja ylimääräistä. Aloita siis säästäminen heti!

Miksi hankkia puhelinliittymä ilman nettiä?

Älypuhelinten vallattua markkinat ovat pelkät puhelinliittymät jääneet vähemmälle huomiolle. Moni pitääkin niitä vain vanhanaikaisena jäänteenä, mutta peruspuhelimilla on iso käyttäjäkuntansa.

Peruspuhelimia käyttävät varsinkin vanhemmat ihmiset, sekä erilaiset viranomaiset ja yritykset, jotka eivät tarvitse nettiä puhelimessaan. Edullisia peruspuhelimia käytetään myös ”kakkospuhelimena” töissä, joissa käytetään vain puheluita ja viestejä.

Myös työtehtävissä, joissa puhelimen rikkoutumisvaara on suuri, suositaan edullisia peruspuhelimia. On siis turhaa maksaa nopeasta yhteydestä ja rajattomasta datakatosta, jos sitä ei pysty hyödyntämään.

Operaattorit kilpailevat näkyvästi liittymien hinnan lisäksi netin nopeudella ja datan määrällä, sekä lisäominaisuuksilla, kuten alennuksilla suoratoistopalveluista. Vaikka operaattorit eivät mainostakaan, on silti joidenkin valikoimissa liittymiä ilman mobiilidataa.

Netittömiä liittymiä ovat muun muassa:

Moin liittymät
DNA puhelinliittymät
Elisa Saunalahti liittymät

Jos kuitenkin haussasi on halvin puhelinliittymä netillä, suosittelemme ottamaan vertailuun mukaan myös Telian liittymät.

Halvin puhelinliittymä ilman nettiä

Vähäisen kysynnän ja suosittujen dataliittymien vuoksi operaattorit ovat käytännössä luopuneet pelkistä puhelinliittymistä. Operaattorit ovat kuitenkin pitäneet valikoimissaan joitain liittymiä, joihin ei mobiilidataa sisälly. Asiakkaita kyseisille liittymätyypeille siis on olemassa.

Kuten kaiken muunkin kilpailutus, myös puhelinliittymän kilpailutus säästää rahaa. Harvoin juuri se ensimmäinen vastaantuleva vaihtoehto on oikeasti halvin. Myös puhelinliittymä ilman nettiä voi operaattorista riippuen sisältää erilaisia lisäominaisuuksia tai esimerkiksi rajatonta määrää puheluita ja viestejä.

Kannattaakin olla huolellinen ja tarkistaa kuinka paljon tarvitset puhetta ja viestejä. Jos liittymää käytetään vain harvoin, voi tulla huomattavasti halvemmaksi hankkia puhelinliittymä ilman nettiä, jossa maksat vain käyttämistäsi puheluista ja tekstiviesteistä.

Varsinkin harvemmin käytettäessä voi käytön mukaan laskutettava liittymä tulla täysin rajatonta halvemmaksi. Ei siis ole järkeä maksaa vain pelkästä mahdollisuudesta puhua ja viestitellä enemmän.

Kuitenkin jos esimerkiksi joudut töiden takia puhumaan puhelimessa päivittäin, kannattaa valita liittymä rajattomalla puheella. Voi kuitenkin olla, että tulevaisuudessa ei ole mahdollista saada puhelinliittymää ilman nettiä. Niiden käyttäjät vähenevät jatkuvasti ja operaattorit panostavat nopeisiin Internet-yhteyksiin. Vaikka täysin ilman internet-yhteyttä olevia liittymiä ei kohta enää saisi, halvimpien markkinoilla olevien liittymien hinta tuskin nousee nykyisestä.

Halvin puhelinliittymä ilman nettiä voi olla puhelinliittymä ilman kuukausimaksua

Jos markkinoiden halvin puhelinliittymä ilman nettiä ei sovellu tarpeisiisi, voi myös PrePaid-liittymä eli puhelinliittymä ilman kuukausimaksua olla hyvä vaihtoehto. PrePaid liittymiä on jokaisen operaattorin valikoimissa monia erilaisia ja yleensä niiden nettiyhteys on valinnainen.

Normaalista liittymästä poiketen PrePaid-liittymä maksetaan etukäteen. PrePaidia käytettäessä kulutetaan sille ladattua saldoa, joten erillistä laskua ei tule. PrePaid liittymää ei välttämättä tarvitse käyttää ollenkaan, jolloinka myöskään saldo ei kulu. Voit kuitenkin yhä ottaa vastaan viestejä ja puheluita.

PrePaid-liittymä ilman nettiyhteyttä on todennäköisesti halvin vaihtoehto puhelintaan vähän käyttävälle. Puhelinliittymä vertailu kuitenkin näyttää vain tämänhetkiset halvimmat vaihtoehdot.

PrePaid-liittymä on myös kätevä valinta lapsen ensimmäiseksi puhelinliittymäksi. PrePaid-liittymällä kulut pysyvät kurissa, koska lapsi ei voi tehdä ylimääräistä laskua. PrePaid-liittymälle voi myös halutessaan ostaa nettipaketin.

Tarjoamme sinulle kattavan vertailun eri operaattoreiden PrePaid-liittymistä. Lisäksi löydät erillisestä vertailusta operaattoreiden puhelinliittymät ilman nettiä. PrePaid-liittymiä voit myös ostaa kaupoista ja kioskeilta, sekä ladata niihin saldoa.

Puhelinliittymä ilman nettiä vähäiseen käyttöön

Puhelimella käytettävä nettiyhteys on monelle tärkeä. Puhelimella hoidetaan työasioita, pidetään yhteyttä muihin ja esimerkiksi etsitään tietoa. Osa ihmisistä ei kuitenkaan koe nettiä tärkeäksi tai välttämättä edes sitä puhelimeensa halua.

Täysin ilman nettiä olevien liittymien määrä väheneekin jatkuvasti ja tarjolla on vain yksi vaihtoehto. Vaikka puhelinliittymistä halvimmat saattavat sisältää hitaan nettiyhteyden, on hinta kutakuinkin sama, tai jopa halvempi. Vaikka siis et käyttäisi internetiä, kannattaa vertailla myös halvimmat puhelinliittymät, jotta saat halvimman vaihtoehdon.

  • Elisa Saunalahti Latausliittymä on kuin PrePaid, mutta rekisteröity liittymä paremmilla ominaisuuksilla. Liittymään voi ladata haluamansa määrän saldoa netissä, kioskeilla tai kauppojen kassoilla. Kuukausimaksuttomassa liittymässä puheluista ja viesteistä veloitetaan 0,066€/kpl/minuutti ja internetin käytöstä 0,66€/päivä niinä päivinä, joina sitä käytetään.

Ennen kuin teet valinnan, katso liittymävertailusta muut edulliset vaihtoehdot, joista varmasti löytyy sinulle sopivin ja edullisin puhelinliittymä tarjous.

Usein kysytyt kysymykset

Millä operaattorilla on tarjota puhelinliittymä ilman nettiä?
Löydät sivustoltamme listattuna kaikki DNA:n Elisan, Moi Mobiilin ja Telian liittymätarjoukset. Liittymä ilman internettiä on tarjolla vain Elisan valikoimissa, mutta kaikki operaattorit tarjoavat edulliset vaihtoehdot hitaalla internet yhteydellä.

Onko liittymä ilman datapakettia halvin vaihtoehto?
Liittymä ilman internet yhteyttä on yleensä käytön mukaan veloitettava ja runsas käyttö voi kasvattaa laskua yllättävän paljon. Vertaile siis käytön mukaan. Vähäisellä käytöllä käytön mukaan veloitettava on halvin. Jos taas käytät paljon, kannattaa vertailuun ottaa mukaan myös rajattomat liittymät.

Voinko tilata perusliittymän, jossa ei ole nettiä?
Kyllä, on mahdollista tilata liittymä ilman internet-yhteyttä. On myös mahdollista estää datan käyttö kokonaan, vaikka se kuuluisikin liittymän hintaan. Liittymien joukossa kuitenkin on vaihtoehtoja, joilla nettiyhteydestä ei tarvitse maksaa turhaan.

DMCA.com Protection Status