Puhelinliittymä ilman kuukausimaksua – Katso halvin liittymä 2024

Lähes kaikki puhelinliittymät ovat tänä päivänä kuukausimaksullisia. Maksun suuruus vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon puheaikaa, viestejä ja mobiilidataa puhelinliittymään kuuluu.

Yhden liittymän käyttäminen on kuitenkin erittäin edullista. Jos etsit edullisinta puhelinliittymää, saattaa tähtäimessäsi olla puhelinliittymä ilman kuukausimaksua.

Tältä sivulta voit lukea lisää kuukausimaksuttomista liittymistä ja löytää halvin puhelinliittymä vuonna 2024!

Onko puhelinliittymä ilman kuukausimaksua edes olemassa?

MOI mobiili liittymä logo

Etkö meinaa millään löytää puhelinliittymää ilman kuukausimaksua etsinnästä huolimatta?

Tällä hetkellä (tammikuussa 2024) tilanne on se, että yhdeltäkään operaattorilta ei löydy puhelinliittymää ilman kuukausimaksua.

Kuukausimaksu on halvimmillaan onneksi kuitenkin vain kahdeksan euron tasoa.

Kuukausimaksu sisältää tietyn määrän puheaikaa, tekstiviestejä tai dataa. Ylimenevästä osuudesta operaattorit veloittaa lisäkuluja.

Halpa operaattorien kuningas Moi Mobiili tarjoaa juuri nyt vain 8 euroa kuukaudessa maksavan puhelinliittymän, joka sisältää 6 gigatavua dataa.

Prepaid-liittymä vs. kuukausimaksuton liittymä

Jos tarkoituksenasi on löytää puhelinliittymä ilman kuukausimaksua, ainoa tapa saada täysin kuukausimaksuton liittymä on hankkia prepaid-liittymä.

Prepaid-liittymään saldo ladataan ennakkoon. Prepaid-liittymän voi saada myös luottotiedoton henkilö.

Prepaid-liittymiin liittyy kuitenkin joitain haittoja:

Käytön mukaan veloitettava liittymä vai pakettiliittymä?

Puhelinliittymää ilman kuukausimaksua ei voi valitettavasi saada tällä hetkellä.  

Vaihtoehdoiksi jää silloin nämä:

  1. Käytön mukaan veloitettava puhelinliittymä
  2. Puhelinliittymä pakettihinnalla

Käytön mukaan veloitettava puhelinliittymä on paras vaihtoehto, jos puhut, tekstaat ja käytät mobiilidataa vain vähän.

Vaikka Moi ei olekaan liittymä ilman kuukausimaksua, saa sen ja 6gt mobiilidataa käyttöön vain noin 8 eurolla.

Tällä datakatolla ei ehkä pysty pelaamaan ja katsomaan teräväpiirtoisia tietokonepelejä ja elokuvia kovin hyvin, mutta sähköpostin lukemiseen ja tekstiviestien lähettämiseen se riittää hyvin.

Puheaika maksaa vain 0,055 € minuutilta ja tekstiviestit vain 0,055 €/kpl.

Liittymän hintakatto on 4 €, eli tätä enempää sinun ei tarvitse maksaa kuukaudessa pirauttelusta tai viestittelystä.

Vaikka gsm liittymä ilman kuukausimaksua ei olekaan enää tarjolla, voit löytää edullisen vaihtoehdon myös tavallisten puhelinliittymien valikoimasta. Liittymävertailu ei vie paljoa aikaa, mutta auttaa säästämään rahaa etenkin, jos hakusessasi on myös lapselle liittymä.

Kiinteähintainen pakettiliittymä voi tulla edullisemmaksi, jos soittelet ja viestittelet paljon. Vertaillessasi eri teleoperaattorien liittymätarjouksia, tutustu datayhteyden nopeuteen, pakettiin sisältyvän datan määrään ja ylimenevän datan hintaan. Jos sinulle kuitenkin riittää liittymä ilman nettiä, ei kannata hankkia dataa sisältävää liittymää, sillä ne ovat kalliimpia.

Jos käytät nettiä paljon tai haluat kiinteähintaisen puhelinlaskun, kannattaa hankkia rajatonta mobiilidataa sisältävä puhelinliittymä.

Lopuksi kannattaa myös tarkistaa puheajan, tekstiviestien, kuukausimaksun ja avausmaksun hinta, jotta ne eivät pääse yllättämään. Vain erilaisia puhelintarjouksia vertailemalla voit löytää edullisimman liittymän. Suorita siis puhelinliittymä kilpailutus, jos mielit säästää rahaa! 

DMCA.com Protection Status