Puhelimet osamaksulla – löydä paras osamaksu puhelin

Puhelin osamaksulla on erinomainen vaihtoehto silloin, kun et halua käyttää puhelimen hankintaan paljon rahaa kerralla.

Vertasimme tällä sivulla kaikki edulliset ja laadukkaat puhelimet osamaksulla, jotta sinä voit säästää rahaa. Löydät listauksestamme superedulliset ja hyväkuntoiset käytetyt puhelimet sekä upouudet Apple puhelimet osamaksulla.

Vertaa kaikki osamaksu puhelimet alla ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto.

Super halpa!

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max
Super halpa!

iPhone 12 Pro Max

Super halpa!

iPhone 14 Pro Max

Super halpa!

iPhone 13 Pro Max

iPhone 11
Super halpa!

iPhone 11

iPhone XS Max
Super halpa!

iPhone XS Max

Super halpa!

iPhone 8

iPhone SE
Super halpa!

iPhone SE

Samsung Galaxy S10e
Super halpa!

Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S20 FE
Super halpa!

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy A52
Super halpa!

Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy S21 Plus
Super halpa!

Samsung Galaxy S21+ 5G

Huomioi nämä asiat ennen kuin tilaat puhelimen osamaksulla

Ensimmäinen vaihe uuden kännykän hankinnassa on etsiä itselleen sopiva malli, joka sopii omaan budjettiin. Tutustumalla eri valmistajiin ja niiden puhelimiin saat paremman käsityksen puhelinten ominaisuuksista.

Puhelinten ominaisuuksissa on syytä huomioida ainakin nämä seikat:

Pohdi ensin, mitkä asiat ovat sinulle kaikista tärkeimmät ennen uuden älypuhelimen ostoa. Sen jälkeen voit verrata puhelimet ja alkaa etsiä itsellesi sopivaa puhelinta ja rahoitusvaihtoehtoa.

Puhelimen rahoitus osamaksulla

Nykyaikaiset puhelimet vaativat paljon teknologiaa ja kalliita materiaaleja. Siksi halvimmatkin älypuhelimet maksavat lähes aina 500 € tai enemmän.

Onneksi puhelimen rahoittamiseen on olemassa lukuisia vaihtoehtoja. Voit ostaa kaikki tällä sivulla esitellyt puhelimet kätevästi osamaksulla Klarnan kautta. Näin sinun ei tarvitse kiinnittää kerralla suurta määrää rahaa puhelimeen.

Esimerkki 24 kuukauden maksuajalla: Samsung Galaxy S9, 899 € + toimituskulut 3,90 € = Kuukausimaksu 51,00 €

Luoton määrä: 902,90 EUR, kuukausimaksu: 4,95 EUR, luottokorko: 19,95 %, todellinen vuosikorko: 36,77 %

Vaihtoehtoisesti voit hakea myös lainaa puhelimelle ja saada edullisempaa rahoitusta puhelimen hankintaan. Voit hakea lainaa puhelimella alla olevan linkin kautta.

Puhelin osamaksulla ilman luottotietoja

Vaikka olisitkin menettänyt luottotietosi, voit silti saada uuden puhelimen osamaksulla. Kannattaa kuitenkin miettiä onko puhelin osamaksulla ilman luottotietoja paras ratkaisu, sillä monet rahoitusyhtiöt tarjoavat myös huomattavasti tätä edullisempaa lainaa mobiililaitteella.

Suomessa toimivista lainantarjoajista esimerkiksi Sambla voi tarjota myös luottotiedottomille lainaa puhelinten hankintaan.

Voit jättää lainahakemuksen haluamallesi puhelimelle alla olevan linkin kautta. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi saat rahat tilillesi jopa alle 15 minuutissa.

Osamaksu puhelin vai puhelin laskulla

Kumpi on parempi vaihtoehto, puhelin laskulla vai osamaksu puhelin? Kysymykseen ei ole olemassa yksiselitteistä vastausta vaan se riippuu täysin omasta tilanteestasi.

Puhelin laskulla on lähes aina edullisempi vaihtoehto kuin puhelin osamaksulla. Osamaksu puhelimen hankinta ei kuitenkaan sido ostajaa kiinnittämään suurta määrää omaa rahaa kännykän hankitaan.

Vaikka puhelin laskulla tarjoaa myös joustavaa maksuaikaa, tulee ostajalta löytyä kaikki rahat puhelimelle 14–30 päivän sisällä. Kaikki puhelintarjoukset eivät ole myöskään saatavilla osamaksulla, minkä vuoksi älypuhelin osamaksulla ei ole paras ratkaisu kaikille ihmisille.

Huom! Jos haluat ostaa myös tietokoneen osamaksulla, löydät kaikki tietokoneet osamaksulla täältä.

DMCA.com Protection Status