Moi Mobiili liittymät & tarjoukset vuonna 2022

Moi Mobiili puhelinliittymät

image-2

Operaattori Moi on tuorein tulokas Suomen markkinoilla. Pieni mutta pippurinen, nuorekas ja rento Moi on vakuuttanut asiakkaat uudenlaisella hinnoittelumallilla ja joustavilla liittymillä.

Moi aloitti toimintansa vuokraten DNA:an nopeaa ja kattavaa verkkoa, kunnes lopulta DNA osti Moin kokonaan. DNA:n omistuksessa Moi on pysynyt omanlaisena ja virkeänä vaihtoehtona perinteisille puhelinoperaattoreille.

Moi tarjoaa pelkästään liittymiä, eli se ei ollenkaan myy laitteita. Moi liittymät soveltuvat monenlaiseen käyttöön ja tilanteen muuttuessa on omaa liittymää helppoa päivittää vastaamaan käyttötarvetta.

Moi 5G-liittymät ovat reiluja ja hinnoittelu poikkeaa muiden operaattoreiden vastaavista. 5G-liittymissä mobiilidatan laskutus tapahtuu siinä verkossa, missä puhelin tosiasiassa on, eli 4G-, ja 5G-verkkojen välillä siirretyn datan mukaisesti. Tämä mahdollistaa liittymän edullisen käytön, eikä 5G-verkosta maksa turhaan.

Kaikki Moi Liittymät sisältävät automaattisen hintaleikkurin, jonka ansiosta mobiilidatasta, eikä puheluista tai viesteistä joudu maksamaan liikaa. Nykyaikana puheluita ja viestejä käytetään vähemmän ja Moin liittymissä niistä maksetaankin erikseen, kuitenkin enimmillään 4 euroa kuukaudessa.

Sen lisäksi että Moi Mobiili tarjoaa puhelimia ja liittymiä, operaattorilta löytyy myös tabletteja, mokkuloita, älykelloja ja muita älylaitteita, jotka voi yhdistää internettiin. Selaa Moi Mobiilin liittymätarjouksia löytääksesi sinulle parhaat edut.

Perusliittymät vähäiseen käyttöön ja koululaisille

Moi Potti on Moin ensimmäisiä markkinoille tuomia, uudenlaisia liittymiä. Moi Potti-liittymä antaa asiakkaalle 6Gt mobiilidataa kuukaudessa 9 euron hinnalla. Liittymään voi ostaa lisädataa 1,5 €/Gt ja 15 euron jälkeen käyttö on täysin rajatonta.

Moi Potti-liittymiä voi taloudessa olla useita, jolloin liittymien sisältävää dataa voi jakaa käyttäjien kesken. Lisäliittymät ovat edullinen tapa saada mobiilidataa käyttöön muihin laitteisiin, kuten lasten puhelimiin, tabletteihin tai vaikka kakkospuhelimeen. Moi onkin erinomainen puhelinliittymä lapselle sen edullisuuden takia.

Puhelut ja viestit maksavat kaikissa Moin liittymissä 0,055 €/min/kpl, mutta hintaleikkurin ansiosta korkeintaan 4 euroa kuukaudessa liittymää kohden. Jokainen Moi Potti-liittymä sisältää myös EU-Dataa 6Gt/kk. Vaikka operaattorilta ei löydy täysin kuukausimaksutonta liittymää, on se suveriinisti halvin puhelinliittymä netillä tällä hetkellä.

Moin hypernopeat 5G-Liittymät

Reilu 5G-liittymiä Moi tarjoaa kahta erilaista vaihtoehtoa, joista molemmissa hinta on vaihteleva, mutta reilu, koska laskutus tapahtuu 4G-, sekä 5G-verkon välillä siirretyn datan mukaan.

  • Moi Reilu 5G 400Mbit-liittymän kuukausihinta vaihtelee 19–27 euron välillä, siten miten dataa on siirretty kummassakin verkossa. Jos siis dataa siirretään, vaikka 20Gt 4G-verkossa ja 20Gt 5G-verkossa, maksaa tällöin asiakas käyttämästään datasta 23 euroa. Liittymä sisältää myös EU-Dataa 25Gt/kk
  • Moi Reilu 5G 1000Mbit-liittymän kuukausihinta vaihtelee edullisemman version lailla samalla tavalla 35–43 euron välillä, 4G-, ja 5G-verkoissa siirretyn datan mukaan. Liittymä sisältää myös EU-Dataa 30Gt/kk.

Molemmissa liittymissä mobiilidataa on mahdollista käyttää Pohjolassa ja Baltiassa kotimaan hinnalla. Kuukausimaksun päälle tulevat puhelut ja viestit käytön mukaan veloitettuna, mutta kuitenkin maksimissaan 4 euroa kuukaudessa. Liittymän kilpailuttaminen palvelussamme takaa sen, että 5G-liittymä on varmasti edullinen.

Mun Moi ja asiakaspalvelu

Mun Moi on sähköinen kanava, jossa voit helposti hallinnoida liittymän ominaisuuksia ja tarvittaessa ottaa yhteyttä avun pyytämiseksi. Liittymien päivitys on todella helppoa, koska liittymissä ei ole määräaikaa.


Mun Moi-palvelu mahdollistaa myös liittymien käytön seuraamisen reaaliajassa. Palvelun kautta on esimerkiksi helppoa rajoittaa lapsen pääsyä nettiin öisin tai siellä voi nostaa liittymän datakattoa suoraan rajattomaksi.

Palvelun kautta voi myös avata tai sulkea liittymiä. Esimerkiksi laitenetti kodin tai mökin hälytysjärjestelmään tai vaikka riistakameraan on helppo hankkia tätä kautta.

Moin sivuilta löytyvä chatti on auki arkisin 8-18, mutta muina aikoina palvelee chat botti, joka voi auttaa löytämään vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Moi Mobiilin yhteystiedot:

Moi Mobiili
Mechelininkatu 1 A
00180 HELSINKI
Y-tunnus: 2758687-3
045 787 000 10
asiakaspalvelu@moimobiili.fi

Moi liittymä – kenelle se sopii?

Moin liittymät ovat yksiä markkinoiden edullisimmasta ja helpoimmin tarpeeseen mukautettavia. Moi liittymät sopivatkin loistavasti helppoutta, joustavuutta ja edullisuutta arvostaville.

Nopeat ja tehokkaat liittymät sopivat niin peruskäyttäjälle, työkäyttöön, kuin suurkäyttäjälle, mahdollistaen kaiken tarpeellisen netin käytön, edullisesti.

Myös lasten ja nuorten liittymiksi Moi tarjoaa joustavuutta ja edullisuutta. Lisäksi liittymä tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden hallita liittymien ominaisuuksia helposti ja sujuvasti netin kautta.

Liittymien laskutus tapahtuu helposti pankki-, tai luottokortin kautta, joten vaivaa liittymän laskun maksamiseksi erikseen ei tarvitse nähdä. Moi liittymät ovatkin helppoja, edullisia ja huolettomia.

Moi 5G-verkon kuuluvuuskartta

Moi toimii samassa 5G-verkossa kuin DNA, joka on Suomen kattavin verkko. Verkon kuuluvuus kattaa seuraavat paikkakunnat: 

Akaa, Alajärvi, Alavus, Asikkala, Askola, Aura, Espoo, Eura, Eurajoki, Forssa, Haapavesi, Hanko, Harjavalta, Hattula, Hausjärvi, Heinola, Helsinki, Hollola, Hyvinkää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Ii, Ikaalinen, Ilmajoki, Inari, Inkoo, Isokyrö, Janakkala, Joensuu, Jokioinen, Joroinen, Juupajoki, Jyväskylä, Jämsä, Järvenpää, Kaarina, Kangasala, Kankaanpää, Karkkila, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kauniainen, Kaustinen, Kemiönsaari, Kerava, Kirkkonummi, Kittilä, Kokemäki, Kokkola, Kolari, Kouvola, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Kuopio, Kurikka, Kuusamo, Kärkölä, Lahti, Laihia, Lapua, Laukaa, Lempäälä, Leppävirta, Lieto, Liminka, Lohja, Loimaa, Loppi, Luhanka, Luoto, Masku, Merikarvia, Muhos, Mynämäki, Mäntsälä, Mänttä-Vilppula, Naantali, Nakkila, Nivala, Nokia, Nousiainen, Nurmijärvi, Orimattila, Orivesi, Oulu, Padasjoki, Paimio, Parainen, Pedersören kunta, Pertunmaa, Pieksämäki, Pietarsaari, Pirkkala, Pori, Porvoo, Punkalaidun, Pyhäjoki, Pälkäne, Pöytyä, Raahe, Raasepori, Raisio, Rantasalmi, Rauma, Riihimäki, Rusko, Saarijärvi, Salo, Sastamala, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Sipoo, Siuntio, Somero, Suonenjoki, Sysmä, Säkylä, Tampere, Teuva, Turku, Tuusula, Ulvila, Uusikaarlepyy, Uusikaupunki, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa, Varkaus, Vehmaa, Vesilahti, Vihti, Virrat, Ylivieska, Ylöjärvi ja Äänekoski.

DMCA.com Protection Status