Android puhelimet – Löydä paras Android puhelin 2024

Android puhelimet ovat kasvattaneet suosiotaan markkinoilla, sillä niillä on kilpailukykyiset hinnat ja hyvä käyttöjärjestelmä. Etenkin puhelinten edullisuus ja monet saatavilla olevat vaihtoehdot ovat saaneet monet harkitsemaan Android puhelimia Applen sijasta. Parhaat Android puhelimet löytyvät netistä vertailemalla niiden ominaisuuksia ja hintoja huolellisesti.

Samsung Galaxy S10e
Super halpa!

Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S20 FE
Super halpa!

Samsung Galaxy S20 FE

OnePlus Nord 2 5G
Super halpa!

OnePlus Nord 2 5G

OnePlus 8 Pro 5G
Super halpa!

OnePlus 8 Pro 5G

Android puhelin - miksi se kannattaa valita?

Android puhelimilla on monia hyviä puolia. Alle olemme listanneet muutamia syitä, miksi monet valitsevat Android puhelimet:

Huawei Android puhelin

Huawei Android puhelin on näyttänyt olevansa hyvä valinta etenkin heille, jotka etsivät Android puhelinta tiukemmalla budjetilla. Huawei valmistaa hyvällä käyttöjärjestelmällä varustettuja Android puhelimia, jotka sopivat etenkin mobiilipelien pelaamiseen.

OnePlus Android puhelimet

OnePlus on tullut nopeasti erittäin suosituksi puhelinbrändiksi ihmisten keskuudessa. OnePlus puhelimet ovat tulleet tunnetuksi loistavasta hinta-laatusuhteestaan, joka tarjoaa teknologian ystäville erittäin hyvää vastinetta.

OnePlussalta löydät niin upeat lippulaivatuotteet, kuten OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro kuin myös upouudet ja laadukkaat erinomaiset Nord-sarjan puhelimet.

Android puhelimet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia puhelimia

Pieni Android puhelin

iPhoneen verrattuna Android puhelimet tuppaavat usein olemaan kooltaan suurempia, mikä voi tehdä niistä hieman epäkäytännöllisiä, jos niitä ei saa esimerkiksi mahtumaan taskuun hyvin. Pieni Android puhelin löytyy hieman taustatutkimusta tekemällä ja vertailemalla saatavilla olevia vaihtoehtoja.

Parhaat puhelintarjoukset löytyy vertailemalla

Paras älypuhelin tarjous löytyy tyypillisesti netistä. Meidän sivuillamme voit vertailla puhelimia, niiden käyttöominaisuuksia sekä hintoja tarkemmin valitaksesi juuri sellaiset matkapuhelimet, jotka sopivat omaan käyttötarkoitukseesi.

Puhelintarjoukset ovat netissä yleisesti ottaen parempia kuin fyysisissä kaupoissa jo siitä syystä, että kun puhelimia myydään netissä, myyntiprosessiin sisältyy paljon vähemmän kuluja. Näin ollen netin puhelintarjoukset ovat yleensä niitä edullisimpia ja parhaita.

Parhaat älypuhelimet - miten löytää paras Android puhelin?

Jokaisella on omat tarpeet ja vaatimukset puhelinta ostettaessa. Parhaat Samsung puhelimet määrittyvät siis sen mukaan, mitä itse puhelimelta odottaa. Puhelimen hinta määrittelee tietysti paljon sitä, millainen puhelin on mahdollista ostaa: ensimmäinen askel on siis miettiä, kuinka paljon itse on valmis sijoittamaan puhelimeen.

Hinnan lisäksi puhelinta ostettaessa pitäisi huomioida ainakin seuraavat asiat:

  1. Mitä tarkoitusta varten puhelin ostetaan? Onko sillä tarkoitus vain selata sosiaalista mediaa ja nettiä, vai onko tarkoitus pelata esimerkiksi esports pelejä?
  2. Kuinka paljon muistia tarvitset? Aiotko ladata paljon sovelluksia ja ottaa paljon videoita ja kuvia?
  3. Millainen puhelimesi kameran pitäisi olla?
  4. Minkälainen käyttöjärjestelmä sinulle sopii?
  5. Onko puhelimessa hyvä hinta-laatu suhde?
  6. Voisitko harkita käytetyn puhelimen ostamista?

Etenkin silloin, jos olet liikkeellä tiukan budjetin kanssa, on tärkeää kysyä nämä kysymykset itseltään ja miettiä, mistä ominaisuuksista voi itse olla valmis joustamaan.

Vaihtoehtoisesti voit myös hankkia älypuhelimet osamaksulla tai hakea lainaa puhelimella, jos omat rahasi eivät riitä uuden puhelimen hankintaan. Käytetty puhelin voi myös olla hyvä ratkaisu, jos haluat säästää rahaa ja ympäristöä.

DMCA.com Protection Status