Samsungin tarvikkeiden avulla saat puhelimestasi enemmän irti

Alkuperäiset Samsung tarvikkeet tuovat puhelimeesi uutta eloa silloin, kun sitä tarvitset. Samsungin tuotekehityksen tuloksena tuotetut omat tarvikkeet ovat paitsi käytännöllisiä, mutta myös erittäin kestäviä. Eikä niiden kehityksessä ole ulkonäöstäkään jouduttu pihistämään. 

Alkuperäiset samsung tarvikkeet tekevät puhelimen käytöstä helpompaa, mutta toisaalta tuovat sinulle aiempaa enemmän luksuksen tunnetta puhelimen käytössä. Laadukkaaseen puhelimeen yhdistetyt, loistavasti toimivat tarvikkeet saavat puhelimen tuntumaan entistäkin paremmalta.

Erilaisia tarvikkeita on tarjolla joka lähtöön, mutta normaalille kuluttajalle tärkeimmät ovat ehdottomasti kuulokkeet sekä erilaiset suojakuoret. Niiden avulla puhelinta on turvallisempaa käyttää ja se kestää käyttökuntoisena huomattavasti pidempään.

Alkuperäiset Samsung kuoret

Samsungin tarvikelistalta löytyy suojakuoria moneen makuun. Erilaisilla suojakuorilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja oma käyttäjäkuntansa, mutta yhteistä näille kaikille on se, että ne ovat erittäin hyvännäköisiä ja saavat puhelimen tuntumaan entistä paremmalta.
Millaisia suojakuoria siis on olemassa? Tarkastellaanpa näitä seuraavaksi.

Nahkapintaiset suojakuoret

Nahka ja sen käyttäminen muodissa ja käyttötavaroissa on ollut toimiva yhdistelmä läpi ihmiskunnan historian. Nahkainen suojakuori on myös puhelimelle loistava vaihtoehto.
Nahka on kestävä ja tyylikäs materiaali, joka toimii erittäin hyvin puhelintuotteissa. Samsungin kaikissa nahkakoteloissa on metalliset painikkeet, joiden kautta suojakuorta voi käyttää hyödykseen helposti.
Nahkaisia kuoria löytyy niin mustana kuin ruskeana, ja ne tuntuvat sekä näyttävät ylellisiltä. Alkuperäisiä Samsungin nahkakuoria on saatavina lähes jokaiseen malliperheeseen.

Lompakkokotelot ja S View

Samsung puhelimille on tarjolla myös perinteisiä ja erittäin käytännöllisiä lompakkokuoria osana Samsungin tuotekatalogia. Lompakkokoteloiden erityisen hyvänä piirteenä pidetään korttipaikkoja, joissa voit säilyttää helposti useamman mukaan tarvittavan kortin.

Lompakkokotelossa puhelimen reunat ovat hyvin suojattuna, joten puhelimen kulumista on helppo ehkäistä tällaisia kuoria käyttämällä. Lompakkokuoren hyvänä puolena voidaan myös mainita sen toiminnallisuus, sillä suojakuoren läpän aukeaminen avaa myös puhelimen näytön ja sulkeminen taas sulkee näytön.

Lompakkokuoret ovat saatavilla myös S View ominaisuudella, jossa voit käyttää puhelimestasi tiettyjä ominaisuuksia, vaikka suojakuoresi olisikin kiinni. Voit katsoa kelloa, vastata puheluihin sekä vaihtaa esimerkiksi kappaletta S Viewin avulla.

Muut kuoret

Aiemmin mainittujen kuorten lisäksi Samsung tarjoaa kuoria todellakin monenlaiseen tarpeeseen. Muovista valmistetuissa kuorissa on saatavilla erilaisilla kuvioilla olevia suojia, yksivärisiä suojia, läpinäkyviä suojia ja kaikkea näiden väliltä.
Silikonikuoret ovat loistava vaihtoehto ympäristöstä kiinnostuneille kuluttajille. Silikonikuorien huonona puolena on, että ne keräävät paljon likaa ja pölyä kuoren ja puhelimen väliin.
Samsung tarjoaa suojakuorten osalta myös erilaisia jalustakuoria, joista löytyy toiminnallisuuksia. Niiden avulla saat puhelimesi esimerkiksi pöydälle, tai muulle tasolle, aina optimaaliseen katselukulmaan.

Kuulokkeet

Samsung tarjoaa kuluttajille valikoiman erilaisia kuulokkeita, joista ehdottomana helmenä täytyy mainita Galaxy Budsit. Näiden lisäksi kuulokepuolella toisena mallina on Samsung Gear Icon X.
Samsung on luopunut kuulokkeissaan kokonaan johdoista, joten Galaxy Budsit ovat bluetoothin avulla toimivat langattomat kuulokkeet. Budsien mukana saat erilaisia korvasovittimia, joiden joukosta löytää itselleen aina sopivat. Budseja on myös helppo ohjata kosketuksen avulla.
Samsung Gear Icon X tarjoaa kovimmallekin musiikkidiggarille kokemuksen, joka ei jätä kylmäksi. Laadukkaalla äänentoistolla toimivat kuulokkeet ovat langattomat, kauniit sekä erittäin tehokkaat.
Samsungin kuulokkeita voit myös ladata yhteensopivan laitteen kanssa, mikäli kuulokkeista uhkaa loppua virta kriittisellä hetkellä. Tällaisia ominaisuuksia Samsung tarjoaa aitojen tarvikkeidensa kanssa.

Muut tarvikkeet

Suojakuorien ja kuulokkeiden lisäksi puhelinten tarvikelistaan kuuluu paljon muutakin. Näin on myös Samsungin tapauksessa.

Puhelimen käytön elinehto on virta ja tätä nykyä kyseiseen tarkoitukseen on saatavilla tarvikelatureita. Samsungin laturitarvikkeissa nopeus on valttia ja laturityypeistä saatavilla on langaton lataus sekä USB C-mallinen pikalaturi, joka on kohta ainut hyväksytty laturimalli Euroopan Unionin alueella.

Oma Samsung tuote siis kannattaa tehdä entistä paremmaksi laadukkailla tarvikkeilla. Se lisää puhelimen käyttöikää, mutta ennen kaikkea se tuo puhelimeen käyttöön mukavuutta, jota todella arvostaa.